Bite Solutions logo

Projecten

Ons portfolio projecten

Hieronder vind je een overzicht van onze projecten bij onze klanten Malmberg, ThiemeMeulenhoff en GGZ Ecademy.

Malmberg

Malmberg is een Nederlandse uitgeverij van educatieve materialen voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs. Het hoofdkantoor staat in 's-Hertogenbosch. Al ruim 5 jaar werkt Bite Solutions samen met Malmberg.  Benieuwd naar deze samenwerking?

Lees meer

ThiemeMeulenhoff

ThiemeMeulenhoff is een uitgever van leermiddelen in Nederland, sinds 2009 gevestigd in Amersfoort. Sinds 2017 is ThiemeMeulenhoff onderdeel van de Klett Gruppe, een groep van ruim 65 Europese bedrijven in onderwijs. ThiemeMeulenhoff geeft leermiddelen uit voor diverse vakken in het basis-, beroeps- en voortgezet onderwijs en daarnaast voor EHBO (Oranje Kruis) en NT2 (Nederlands als tweede taal). Bite Solutions draagt hier aan bij. Meer weten over deze samenwerking?

Lees meer

GGZ

De GGZ Ecademy ontwikkelt colleges in de vorm van e-learnings voor haar medewerkers. In de loop van 2019 zijn Bite Solutions en GGZ een samenwerking aan gegaan. Dit houdt in dat alle e-learnings door Bite Solutions inhoudelijk getest worden. Dit gebeurt op basis van een uitgebreid testprotocol. Op basis van de bevindingen van Bite Solutions wordt de content aangepast door Tekst2000 en opnieuw getest.

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig wat wij voor jouw platform kunnen betekenen?
Wij staan altijd open voor een kennismaking.
Vul je gegevens in en we spreken je snel!