Bite Solutions logo

Blogs

Agile werken
Agile werken – een strategische meesterzet

Agile werken. Dat noemen wij een strategische meesterzet. Veel bedrijven kiezen er tegenwoordig voor om op een Agile manier te gaan werken. Maar waarom doen ze dat? Vandaag lichten wij een paar voordelen van het Agile werken uit.

Lees meer
scrum sprint
Handige tips voor een perfecte scrumsprint

Stel je voor: je bent Scrum Master van een projectteam en jullie zijn goed op weg. Toch hoor je af en toe van de projectleden dat een sprint minder lekker liep dan de sprint daarvoor. Herken je dit? Lees dan snel verder!

Lees meer
Agil vs waterval
De verschillen tussen de Watervalmethode en de Agile-methode

Projectmatig werken. We hebben er allemaal wel eens van gehoord. Het is manier om doelgericht en resultaatgericht te werken aan verschillende projecten. Er zijn verschillende methodes met ieder zijn voor- en nadelen. Lees hier meer!

Lees meer
Functioneel testen
Check je software op eventuele bugs door eerst functioneel te testen!

De meeste software wordt tegenwoordig uitvoerig getest voordat het op de markt verschijnt. De kwaliteitseisen waar een softwarepakket aan moet voldoen zijn torenhoog en software wat niet goed functioneert laat men meteen links liggen. Voorkom bugs met functioneel testen. Lees hier meer!

Lees meer
Wat is Agile werken?

Een ander woord voor “Agile” is “flexibel”. De Agile betekenis is dus eigenlijk flexibel werken. Dit betekent dat je ervoor zorgt dat je makkelijk op veranderingen, of onverwachte problemen in kunt springen. Vandaag leggen wij jou uit hoe je het beste Agile kan werken!

Lees meer
scrum master
Wat doet een Scrum Master?

Heeft binnen jouw bedrijf nog nooit iemand gescrumd? De rol van Scrum Master is dan lastig om te vervullen. In deze blog zullen we daarom Scrum master betekenis geven, zodat jij straks succesvol kan scrummen.

Lees meer